La Mulți Ani! – Elena Udrea, de Sfânta Elena

Elena Udrea – o Regină pierdută de pe tableta de șah a jocului politic. Întrebare adresată doamnei Elena Udrea: A MERITAT!

Elena Udrea: o doamnă, împărăteasă, cu o dicție și un zâmbet de invidiat, un foarte bun manager, politician, dar cu mare naivitate față de așa zișii apropiați, care de altfel au fentat-o, urmare fiind candamnările etc. Elena Udrea a jucat parcă o piesă de teatru, sau mai bine zis șah. Regina – fără nici o conotație, a fost luată de un nebun, apoi de alți pioni, doar pentru faptul că a avut încredere în caii și turele de pe tableta de șah – (n.n. oamenii de partid – a se înțelege un pic de pamflet).

Spun acest lucru, deoarece am avut mai multe interviuri cu Ministrul Elena Udrea, indiferent de ministerele pe care le-a condus și de fiecare dată mi-a răspuns întrebărilor mele de ziarist – pentru Europeanul de Arad.

La un moment dat, am întrebat-o pe Elena Udrea de ce nu candidează la Președinția României. Mi-a spus că, deocamdată nu este momentul. În schimb, a canditat în 2014, când avea o mare șansă, iar Traian Băsescu, venea cu o forță, la manifestările publice, în campania electorală. Dar, T. Băsescu nu s-a afișat și nici nu a declarat public că o susține pe Elena Udrea. În schimb, toată lumea știa: Traian Băsescu o susține pe Elena Udrea la Președinția României și îi trebuie voturi pentru a ajunge în Parlamentul României. De ce?! Nu știu, nici acum sigur. Zvonuri sunt…

Exemplu este vizita la în Arad, din 2014, când Elena Udrea candida din partea PMP la prezidențiale, intra pe o poartă, iar Traian Băsescu, pe atunci președintele României, ieșea pe altă poartă. Sau mai bine zis, Doamne feri să nu îi vadă cineva împreună că se duce Dracului campania și, într-o direcție greșită. Cu atât mail mult, pedeliștii (fost pediști) de la acea vreme, anul 2014, erau pe poziții, să nu care cumva, ceva, când, cum să fie văzuți Elena și Băse împreună, în Arad. Cei care citesc aceste rânduri știu la ce mă refer.

Total fals!!! Aici, poate a greșit enorm, de această dată, candidata Elena Udrea la Președinția României, sau mai bine zis – sfătuitorii celor doi actori politici. Rezultatul: au pierdut ulterior, marea majoritate, în ceea ce privește încrederea și votul electoratului. Dar, să fim serioși, românul nu este chiar așa de prost, cum cred alți politicieni, care se bazează doar pe… mașina lor de vot!

În schimb, acum, Elena Udrea este acuzată și târâtă în tot felul de procese. Aș avea o singură întrebare pentru domana Elena Udrea, fost Ministru al diferitelor ministere din Guvernul României: A MERITAT!

(n.n. Am spus doamna Ministru pentru că, la noi în partea de vest a țării se păstrează, în popor, precum și în diplomație, ultima titulatură deținută de un fost demnitar de stat!). Din păcate… prima dată am avut încredere, după care a urmat o mare dezamăgire.

Daniel Albu

P.S: Și, să nu credeți că nu o respect pe Elena Udrea, prin ceea ce a dorit să facă, chiar dacă, poate a fost manipulată de foștii colegi. De aceea, în deschiderea articolului am pus o poză cu mine și cu fosta doamnă Ministru Elena Udrea, din vremurile demult apuse…, în anul 2011, când vizita frumosul oraș Pecica, implicit Aradul. Cei care mă vor înjura să nu o facă prea tare, iar cei care apreciează aricolul – Mulțumesc!

Stați un pic, să văd dacă o mai găsesc!!! Nu de alta, dar… să nu am probleme!!! Glumesc! Dacă postam pozele cu toți politicienii arădeni alături de Elena Udrea se bloca site-ul!!!

Sic! Articolul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here