Adelina Pestriţu s-a fotografiat cu Kim Kardashian

Adelina Pestriţu este prima româncă care a ajuns la gala E! People’s Choice Awards 2019 din America. Ea a purtat o rochie neagră, cu trenă şi pene, creată la casa de modă MMarquise, pentru care au muncit 16 croitorese timp de şase zile pentru a coase manual toate cristalele şi accesoriile ţinutei. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual şi au fost aplicate 100 de pene de mâinile dibace ale croitoreselor.

Adelina Pestriţu a fost desemnată cel mai bun influencer din România în anul 2019 la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, fiind premiată şi la gala din America.

Adelina a povestit pe blogul ei, edamagazine.ro cum s-a fotografiat cu Kim Kardashian: „Am fost la o distanță de doar câteva scaune de preferații mei: Kim Kardashian, Khloe și Kourtney Katdashian, Kris Jenner, Jenifer Aniston, Jimmy Fallon, Gwen Stefani, Pink, Adam Sandler, Kelly Rowland, Zendaya, Kevin Hart și mulți alții pe care îi adoram din fața televizorului, de pe scenă sau din cinematografe. Poza cu Kim Kardashian m-a bucurat enorm, mai ales că înainte de eveniment a anunțat prin intermediul echipei sale, că nu va sta la poze cu absolut nimeni. Evident era păzită de o mulțime de bodyguarzi care scanau fiecare privirea îndreptată spre regina reality show-urilor și a Instagramului. Am zis să-mi încerc norocul și am întrebat-o dacă dorește să facă o poză cu mine, iar răspunsul a fost “Sure” cu un zâmbet larg pe buze. Am fost onorată să primesc așa un răspuns din partea preferatei mele.Toate femeile din clanul Kardashians arătau impecabil și străluceau la fiecare mișcare, mai ales datorită diamantelor mari și prețioase pe care le purtau.”

Foto: Facebook

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here