Incident pe strada Horia

În legatură cu incidentul care a avut loc în urmă cu puţină vreme pe strada Horia nr. 1, Primăria Municipiului Arad face următoarele precizări.

Poliţiştii Locali din cadrul Serviciului  de Ordine Publică şi Circulaţie 2 din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au intervenit în cel mai scurt timp. Aceştia au asigurat şi au împrejmuit zona unde câteva fragmente de tencuială desprinse de pe unul dintre balcoanele Palatului Nuemann au căzut pe trotuar. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Prin Serviciul Dispecerat şi Monitorizare  a fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a înlătura toate elementele care reprezentau o amenințare la siguranța celor care tranzitează zona.

Ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Arad atrage atenția asupra necesității intervenţiilor imediate în cazul imobilelor care din cauza avansatei stări de degradare, reprezintă adevărate pericole pentru cetăţeni.

Municipalitatea este dispusă să devină partener cu deţinătorii acestor proprietăţi, mai ales în cazul imobilelor unde deţine la rândul ei cotă parte.  Mai mult decât atât Primăria Muncipiului Arad acordă o  scutire de la plata impozitului timp cinci ani, celor care îşi reabilitează imobilele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here