Guns N’ Roses anunţă un turneu America de Nord şi Europa

Trupa americană Guns N’ Roses a anunţat luni un turneu cu numeroase spectacole în America de Nord între lunile iulie şi august, care se adaugă datelor de concert deja programate în Europa începând din primăvara aceasta, relatează EFE.

Turneul american va începe în Milwaukee pe 4 iulie, de Ziua Independenţei Statelor Unite. Guns N’ Roses va concerta apoi în Philadelphia, Detroit, Toronto, Boston, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Washington şi Atlanta înainte de a-şi încheia parcursul pe 26 august la Missoula.

Una din noutăţile turneului Guns N’ Roses este faptul că trupa va concerta în Los Angeles pe Sofi Stadium, noul stadion care începând din vara aceasta va găzdui partidele NFL ale echipelor Los Angeles Rams şi Los Angeles Chargers.

La spectacolele din SUA şi Canada se adaugă şi concertele deja confirmate de trupa condusă de Axl Rose şi Slash pentru America Latină şi Europa.

Guns N’ Roses va concerta pe 14 martie în Ciudad de Mexico (Mexic), pe 18 martie la San Jose (Costa Rica), pe 21 la Quito (Ecuador), pe 24 la Lima (Peru), 27 la Santiago de Chile (Chile) şi pe 29 martie la Buenos Aires (Argentina). Concertele vor continua pe 3 aprilie la Sao Paulo (Brasil), pe 5 la Bogota (Colombia), pe 8 în Ciudad de Guatemala (Guatemala) iar pe 11 în aceeaşi lună la Punta Cana (Republica Dominicana).

Apoi trupa va trece Oceanul Atlantic pentru etapa europeană a turneului cu concerte la Lisabona (Portugalia) urmând ca din 20 mai să susţină spectacole în ţări ca Germania, Marea Britanie şi Italia, singurul concert programat în Spania fiind cel din 23 mai, la Sevilia.

Anunţul turneului nord-american intervine la câteva zile după ce Guns N’Roses a concertat la Miami în pauza meciului Super Bowl.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here