„Nu îmi rupe inima!” – „Do not break my heart!” – d-le preşedinte Mihai Fifor, sau vine Olguţa Vasilescu la Arad!!! – Editorial de Daniel Albu

Ca orice ziarist de stânga, care ţine cu poporul (?!), în sensul că cei asupriţi lucrează pentru patroni cei cu bani mulţi, tot aşa şi eu am crezut şi încă mai cred într-o opoziţie de stânga veritabilă, care să ajute omul de rând.

Din păcate, în ultimii ani, nu mai contează ideologia de stânga, sau de dreapta, ci sunt aceiaşi actori politici, care se schimbă pe eşichierul politic, aşa cum vor ei. Unde este problema? La noi, la cei care mergem să îi votăm, indiferent unde merg ei la un alt partid politic, noi mergem ca nişte căţei cuminţi cum suntem şi ne mulţumim cu un oscior pe care dresorul îl oferă dept compensare dacă am ascultat.

Tot aşa şi la PSD Arad, un partid de forţă majoră, de stânga, care ar trebui să prezinte o opoziţie constructivă în urbea noastră, în sensul să voteze proiectele majore de infrastructură precum cele din Oradea, sau Timişoara, la noi nimic. Pe sub masă se fac toate!

Acum, s-a schimbat conducerea PSD Arad, se fac demisii, etc. şi cine jubilează – PNL că, despre USR, mai vorbim altădată. Astfel, în urma alegerilor din PSD Arad, cu repetiţie, ca şi la şcoală, la repetenţi, ajunge în fruntea organizaţiei judeţene nimeni altul decât cel care a contestat, în mare parte primele alegeri, adică dl. Mihai Fifor, fost ministru, fost ministru, fost ministru………… şi, poate, pe viitor – fost senator!?

Una peste alta, dar eu fiind arădean, nu îmi place şi nici o dată nu mi-a plăcut să fiu condus de cei care nu sunt băştinaşi, adică arădeni. Oricum, avem experienţa cu Brad!  No comment!

Revenind la PSD Arad şi la noul preşedinte Mihai Fifor, personal nu îl văd să conducă filiala social-democrată arădeană pentru că, în primul rând, nu are timp, iar în al doilea rând este un „vip de Bucureşti”, cu „Antene”, etc., care noi oamenii de rând nu le ştim.

Totuşi, aşa cum a spus şi Isus: „Daţi Cezarului ce este al Cezarului şi lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu!“. Aşa şi eu, îi dau un credit lui Mihai Fifor, dar îi spun de la început: „Nu îmi rupe inima!”, sau „Do not break my heart”. Altfel, o invit, cu drag, pe buna mea prietenă, Olguţa Vasilescu la Arad, care la orice oră, poate câştiga Primăria!, iar prietenii ştiu de ce!

SIC!

Daniel Albu   

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here