80 de cadre medicale de la SCJU Arad în concediu „medical”

Aș vrea să încep mulțumind medicilor, asistentelor, polițiștilor și tuturor celor care au stat în prima linie de la începutul acestei „nebunii” cu coronavirusul și au luptat vitejește. Oameni care poate nu și-au văzut familia decât 5 minute pe zi, oameni care poate au dormit 4 ore pe noapte, oameni care s-au expus și se expun constant pericolului de a se infecta. Oameni care totuși vin la muncă, oameni care nu și-au uitat jurământul, oameni puternici, oamenii de care are nevoie România.
Nu pot spune același lucru despre cele 80 de cadre medicale care au decis să abandoneze lupta tocmai când era cea mai mare nevoie de dânșii. Țin să precizez că cele 80 de cadre medicale, printre care medici, asistente, infirmiere și brancardieri nu au fost depistați pozitiv și nu prezintă niciun risc legat de COVID-19. Pur și simplu au decis să se retragăpe motiv de „boală” și să aștepte probabil să treacă această perioadă pentru ca mai apoi să revină când totul e lapte și miere. Păi cum așa?
Unii muncesc de își rup spatele, se expun constant, renunță la o parte din viață pentru noi! Pentru arădeni! Și voi? Voi le îngreunați acum munca? Și bineînțeles, după ce se va termina pandemia, laurii se vor împărții și cu voi.
Mai multe nu mai spun, las doar situația actuală…
Cadre medicale angajate în momentul de față la Spitalul Clinic Județean Arad: 305 medici, 985 de asistenți medicali, 387 de infirmiere și 64 de brancardieri.
În concediu medical sunt 83 de cadre medicale. Țin să menționez că dintre aceștia nu fac parte cei izolați sau cei în carantină, așadar situația nu este prea roz…

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here