Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a lucrat la foc continuu în anul 2020!

1.131.000 de analize medicale au fost efectuate, pe parcursul anului trecut, de către personalul medical al Laboratorului de Analize Medicale. 

Investigațiile au fost realizate atât pentru pacienții spitalului, internați în regim de spitalizare continuă sau în regim de spitalizare de zi, cât și pentru pacienții care s-au adresat Unității Primire Urgențe cu diferite afecțiuni medicale sau pentru persoanele care s-au programat pentru consulturi de specialitate în ambulatoriu.

”Laboratorul de Analize Medicale asigură efectuarea investigațiilor de profil, pentru pacienții care se adresează Unității Primire Urgențe, pentru pacienții internați în regim de spitalizare continuă sau de zi, precum și pentru arădenii care doresc să își monitorizeze starea de sănătate, beneficiind astfel de analize medicale prin contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Arad sau la cerere. Anul  trecut, volumului mare de analize medicale efectuate de către colegii mei în laborator i s-a adăugat testarea persoanelor  suspecte de infectare cu virusul SARS CoV-2, însă ne bucurăm, că deși a fost un an greu am reușit să răspundem tuturor solicitărilor”, a explicat doamna biochimist Luminița Pilat, șef Laborator Analize Medicale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here