Lucrările de modernizare a străzilor din Pecica, realizate de Activo Construct Vest, în parteneriat cu Intermed Utilaj, la standarde europene

Lucrările de modernizare a infrastructurii urbane din orașul Pecica au fost reluate încă de la finalul lunii ianuarie, executantul proiectului: societatea Activo Construct Vest, în parteneriat cu Intermed Utilaj, coordonate de domnul inginer George Medințu, sunt în grafic.

Executantul proiectului vrea să reducă, pe cât posibil, întârzierea cauzată de pandemie, motiv pentru care s-a întors pe șantier, încă de îndată ce condițiile meteorologice au fost favorabile.

Peste 120 de muncitori au revenit pe șantier, pe străzile 103, 106 și 116, continuând amenajarea trotuarelor pe ambele părți.

Câteva zile mai târziu, au fost predate către constructor alte două străzi cuprinse în proiect: străzile 102 și 105. Lucrările au început cu executarea fundației necesare asfaltării drumurilor.

Domnul primar Petru Antal și cetățenii orașului Pecica ne-au declarat că sunt foarte mulțumiți de profesionalismul și rapiditatea lucrărilor executate de Activo Construct Vest, în parteneriat cu Intermed Utilaj, coordonate de domnul inginer George Medințu.

Proiectul de modernizare cuprinde majoritatea străzilor din zona 100 a oraşului Pecica, cu o lungime totală de 11,269 de kilometri, străzi care asigură legătura între zona centrală şi Drumul Naţional 7, alături de alte două străzi intens circulate şi una de legătură, în zona centrală.

Lucrările au început în prima fază, cu executarea fundației drumurilor în vederea asfaltării, în măsura în care vremea ploioasă a permis acest lucru.

„Pe perioada desfășurării lucrărilor, nu se va putea circula cu autovehiculele pe stradă, de aceea, vă rugăm să parcați pe străzile alăturate. Vă mulțumim pentru înțelegere!” – a subliniat domnul primar Petru Antal.

Subliniem faptul că lucrările se realizează în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here