Activo Construct Vest, în parteneriat cu Intermed Utilaj, continuă lucrările de modernizare a zonei 100 din Pecica

Lucrările de modernizare a zonei 100 din Pecica realizate de firmele Activo Construct Vest, în parteneriat cu Intermed Utilaj, coordonate de domnul inginer George Medințu, continuă în ritm alert, în fiecare zi.

Primarul Petru Antal alături de viceprimarul Miodrag Stanoiov au supravegheat modernizarea străzilor, care au loc pe mai multe străzi ale orașului și vizează asfaltarea drumurilor și trotuarele, realizarea căilor de acces, șanțurile și spațiile verzi.

Pe lista străzilor aflate în curs de modernizare se află și 122. După amenajarea trotuarelor, s-a lucrat la pregătirea drumului pentru asfaltare. Vremea bună a permis să continuăm și sâmbătă (n.n. 17.04.2021) lucrările de modernizare a zonei 100. A fost turnat primul strat de asfalt pe strada 122, a subliniat Petru Antal, primarul orașului Pecica pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, constructorul a continuat lucrările de modernizare a străzii 105 și a finalizat, zilele trecute, turnarea celui de al doilea strat de asfalt.

Stratul de asfalt a fost finalizat, zilele trecute, și pe strada 102 și au continuat pe strada 106, unde au fost finalizate podețele de acces în gospodării.

Constructorul a lucrat, în data de 13.04.2021, până condițiile meteorologice au permis, la asfaltarea încă unei străzi dintre cele cuprinse în proiectul de modernizare a infrastructurii urbane: este vorba despre strada 102.

În data de 14 aprilie 2021 a fost predat amplasamentul străzii 115, în vederea asfaltării.

Proiectul de modernizare cuprinde majoritatea străzilor din zona 100 a oraşului Pecica, cu o lungime totală de 11,269 de kilometri, străzi care asigură legătura între zona centrală şi Drumul Naţional 7, alături de alte două străzi intens circulate şi una de legătură, în zona centrală.

Vom reveni cu amănunte și declarații, privind lucrările de modernizare a străzilor din orașul Pecica realizate, la standarde europene, de firmele Activo Construct Vest, în parteneriat cu Intermed Utilaj, companii coordonate de domnul inginer George Medințu.

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here