Dumnezeu să vă odihnească în pace! – domnule Nați

Un prieten foarte bun de-al meu, domnul Nați, care a prierdut, zillele trecute, lupta dintre viață și moarte, îmi spunea, în urmă cu doi ani de zile: „Daniel, miracolul mântuirii este printre noi. Ceea ce putem noi face este să acceptăm acel miracol!”. Nu prea am înțeles, la momentul respectiv, ceea ce mi-a spus domnul Nați, dar acum, după trecerea vremurilor, am înțeles! Dar, din păcate, nu mai pot să îi spun că m-am deșteptat, în sfârșit!

Vestea trecerii în lumea celor drepți a domnului Nați – un om de mare personalitate intelectuală, atât în ceea ce privește domeniul afecerilor, cât și politic, a fost un șoc pentru mine, dar și pentru mulți alții.

A fost un om în putere, care a știut să răspundă cu tact loviturilor primite în viață. Și, totuși, chiar de Paște a pierdut lupta cu viața! Întrebările rămân și vor fi în continuare!

Domnul Nați, a fost un mare om de afaceri arădean, intelectual primit în cele mai înalte cercuri, unde s-au purtat discuții și programe de modernizare a județului Arad. A fost o mare personalitate, care și-a iubit familia și a știut să jongleze, între afaceri și politică.

Cu toate acestea, domnul Nați s-a dus în lumea celor drepți chiar în Sărbătorile Pascale! Este corect? Nu știu.

În schimb, știu foarte sigur că, l-am cunoscut pe domnul Nați, drept un om de excepție, iar în multele întâlniri, am avut onoarea să comentăm, la o cafea, de multe ori îmbunățită, situația politică și economică din România și din străinătate. Întotdeauna a fost un mare domn, care a știut, prin calmul și flerul dobândit de-a lungul timpului, să fie respectat și apreciat de comunitate.

Îmi este foarte dor de domnul Nați, așa cum imi este dor de mama mea, care a fost răpusă de COVID, în urmă cu câteva săptămâni, internată fiind la Spitalul din Gărdiște – așa zis al morții, unde și-a dat sufletul în chinuri interminabile – dar la această problemă voi reveni după deschiderea, poate a unui proces în instanță, dacă voi merge până la capăt… , dar este foarte complicat,….

Dar, așa cum spune în Scriptură, pag. 1028, Epistola Ioan, 3:16, – Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică!.

Eu cred că, mama mea, domnul Nați și mulți alți oameni de pe această planetă Pământ, răpuși de orice boală incurabilă, s-au înălțat la Ceruri, în aceste zile, și sunt printre Îngerii lui Dumnezeu!.

TU CREZI!? Eu cred!

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Cu sufletul îndurerat,

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here