Labradorul meu – Lucky, salvat de domnul doctor – Raul Tătar, VETAGRICOLA FARM

Cu mâna pe inimă vă spun că, nu am crezut ca există un medic arădean care să fie un mare iubitor de necuvântătoare, adică de ceea ce are aproape fiecare om la casă, cum se spune – pisică, câine, etc., până ce nu am vorbit cu domnul doctor Raul Tătar, renumit medic veterinar din Arad, care merită tot respectul.

Am și eu un labrador, pe care îl cheamă Lucky, are șase ani, dar care de două zile nu mai are acea vigoare în el, și de abia merge, și așa împleticit. Nu mă pricep din punct de vedere medical ceea ce înseamnă acest lucru, dar am găsit o căpușă, lângă ochiul stâng, pe care am încercat să o scot cu o pensetă. Degeaba!

Lucky este tot așa. Norocul meu și al lui Lucky este că am vorbit cu domnul doctor Raul Tătar, care cu mult calm m-a liniștit, în ceea ce privește simptomele pe care le are labradorul meu și cu atât mai mult a dat dovadă de o înțelegere în fața căruia nu pot decât să – îmi ridic pălăria!.

Ceea ce vreau să subliniez este faptul că domnul doctor Raul Tătar, de la VETAGRICOLA FARM, str. Făt Frumos nr.5, Arad, nr. tel:0745 534 944, a răspuns promt apelului meu, ceea ce dovește seriozitatea și dragostea față de prietenii noștri necuvântători, chiar dacă astăzi, duminică, 9 mai 2021, putea pur și simplu să nu răspundă la telefon.

Cu mare respect,

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here