Activo Construct Vest a finalizat, în timp record, drumul de acces și sensul giratoriu pentru firma suedeză IKEA, de la Dumbrăviţa

Activo Construct Vest, una dintre cele mai profesioniste și importante companii din domeniul construcțiilor din județul Arad, precum și din zona de Vest a României, condusă de domnul inginer George Medințu, a finalizat, de curând, într-un timp record, drumul de acces – sensul giratoriu, către viitorul centru comercial IKEA de la Dumbrăvița, localitate aflată lângă Timișoara.

Lucrările la primul sens giratoriu, de la intersecţia străzii Petre Ţuţea şi D.N. 69 (Calea Aradului), au demarat în 15 aprilie şi acum sunt finalizate, în sensul că mai trebuie încheiate doar câteva accese.

Noul drum a fost deja trasat corespunzător, s-au montat semnele de circulaţie, precum și panourile care indică drumul spre centrul comercial, respectiv spre Timişoara, Arad şi Dumbrăviţa.

Conform companiei suedeze, acesta este primul pas pentru ridicarea celui de-al treilea magazin IKEA în România, care va fi ridicat pe un teren de 85.000 mp, pe trei nivele, și va include panouri fotovoltaice şi sisteme ce captează energia geotermală.

Profesioniști în domeniul construcțiilor

Cu o echipă de profesioniști specializați în domeniul construcțiilor de drumuri, de peste 11 ani, compania condusă de domnul inginer George Medințu a reușit să demonstreze reprezentanților suedezi de la IKEA că lucrările efectuate de Activo Construct Vest sunt de înaltă calitate și la nivelul standardelor europene.

Carieră de piatră, stație de asfalt și depozit de materiale

Activo Construct Vest este recunoscută pentru lucrările executate, pe plan local și național, dar și pentru multe alte servicii oferite. Printre acestea se numără cariera de piatră din localitatea Dud, din județul Arad.

În gama de sorturi de la carieră sunt: criblură de 0-4 mm și 4-8 mm; respectiv piatră brună spartă de 8-16 mm, 16-22.4 mm, 16-33 mm sau 31.5 – 63 mm.

Compania arădeană condusă de domnul inginer George Medințu mai deține și o stație de asfalt, la Pâncota, cu o capacitate de producție de 70 de tone de asfalt pe oră, care este autorizată pentru mixturi asfaltice BAD, BAPPC, BA16, MAS și BA.

Nu în ultimul rând, începând cu lună martie a acestui an, Activo Construct Vest a reușit să dezvolte un depozit de materiale de construcții, în zona localității Giarmata (Timiș), unde se pot găsi o gamă de materiale, precum balast, sorturi de balastieră, piatră, nisip, sau cribluri pentru asfalt.

Subliniem faptul că, Activo Construct Vest oferă mai multe tipuri de servicii:

– proiectare;

– măsurători și consultanță;

– amenajare parcări;

– trotuare și spaţii pietonale;

– amenajări și asfaltări curți interioare și căi de acces de orice dimensiune;

– platforme betonate, pardoseli hale și magazine; excavări și nivelare teren;

– canalizare, alimentare cu apă și terasamente;

– îndepărtarea asfaltului și asfaltare drumuri,precum şi demolări;

Pentru mai multe detalii puteți vizita site-ul de prezentare al companiei Activo Construct Vest, la adresa https://activoconstruct.ro, prin e-mail: activoconstructvest@gmail.com sau la numărul de telefon 0743600494.

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here