Lucrările realizate de Activo Construct Vest, apreciate și de timișoreni

Lucrările executate de firma Activo Construct Vest, specializată în domeniul construcțiilor de drumuri și coordonată de domnul inginer George Medințu, este apreciată de vecinii noștri din județul Timiș.

Mai exact este vorba despre finalizarea și darea în folosință a sensului giratoriu către viitorul centru comercial IKEA de la Dumbrăvița, localitate aflată lângă Timișoara.

Lucrările de la intersecţia străzii Petre Ţuţea şi D.N. 69 (Calea Aradului), au demarat în 15 aprilie cu termen de dare în folosință de 20 decembrie 2021, dar echipa de profesioniști specializați în domeniul construcțiilor de drumuri, de peste 11 ani, condusă de domnul inginer George Medințu a reușit să finalizeze lucrările în data de 2 iulie 2021.

Nu în ultimul rând, începând cu luna martie a acestui an, Activo Construct Vest a dezvoltat un depozit de materiale de construcții, în zona localității Giarmata (Timiș), unde se pot găsi o gamă de materiale, precum balast, sorturi de balastieră, piatră, nisip, sau cribluri pentru asfalt.

Primăria Dumbrăvița a postat pe pagina sa de Facebook, în data de 2 iulie 2021 următoarele: Este deschisă circulația în noul sens giratoriu amenajat de Ikea la intersecția Bulevardului Petre Țuțea cu Calea Aradului. Începând de azi, (2 iulie 2021) conducătorii auto care circulă pe Bulevardul Țuțea, dinspre Dumbrăvița, vor putea vira stânga spre Timișoara.

Fără alte comentarii redăm câteva aprecieri ale timișorenilor postate pe pagina de Facebook a primăriei din Dumbrăvița: (10) Primaria Dumbravita Timis – Postări | Facebook

Daniel Popa Toata stima! Cea mai faina lucrare, facuta de profesionisti, pe care am vazut-o vreodata in Romania! Au lucrat impecabil – din bani privati, nu fonduri europene sau bani publici! Nu a durat ani de zile – un timp record de o luna cred, nu s-a intrerupt de loc circulatia in zona (cu o mica exceptie Tutea, dar au fost alternative)… Felicitari constructorului si IKEA!

Petrisor LupuDaniel Popa ADICA DOMNULUI MEDINTU DE LA ARAD….NU TM…..

Micle Mihai-Cristian Speram ca exemplul lucrarii facute de Ikea sa fie preluat ca exemplu si standard pentru lucrarile de infrastructura care urmeaza sa fie efectuate in Dumbravita.

Ladislau Miklossa fie primit! il asteptam ca pe painea calda 🙂

Almajan CalinRedă GIFEste posibil ca GIF-ul  să conţină bravo, clap şi greatTenor

Petrisor Lupu SA II MULTUMIM DOMNULUI MEDINTU DE LA ARAD. UN MARE FROFESIONIST. CA AI NOSTRII FAC NUMAI NENOROCIRI…

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here