Lidl a deschis un magazin la Chișineu Criș – Parcarea și racordul la drumul național, efectuate de Activo Construct Vest

Odată cu deschiderea magazinului Lidl din Chișineu-Criș, care a avut loc zilele trecute, au fost deschise parcarea și racordul la Drumul Național 79 executate de compania Activo Construct Vest, condusă de domnul inginer George Medințu.

Lucrările și amenajările realizate, la standarde europene de Activo Construct Vest, specializată în domeniul construcțiilor de drumuri, și nu numai, au fost apreciate Lidl, una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa.

În ceea privește lucrările executate de Activo Construct Vest, primarul frumosului oraș Chișineu Criș, domnul Florin-Flavius Chereji, ne-a declarat: „Este o lucrare de mare calitate, executată de Activo Construct Vest într-un termen foarte scurt. De foarte multe ori s-a lucrat până noaptea târziu pentru a nu fi perturbat traficul rutier, având în vedere faptul că Drumul Național 79 este foarte circulat. De asemenea, cetățenii apreciază investiția făcută de Lidl în orașul nostru“.

Profesioniști în domeniul construcțiilor

Cu o echipă de profesioniști specializați în domeniul construcțiilor de drumuri, de peste 11 ani, compania condusă de domnul inginer George Medințu a reușit să demonstreze reprezentanților germani de la Lidl, cât și celor suedezi de la IKEA (n.n. unde a fost realizat un sens giratoriu modern, în localitatea Dumbrăvița de lângă Timișoara) că lucrările efectuate de Activo Construct Vest sunt de înaltă calitate.

Carieră de piatră, stație de asfalt și depozit de materiale

Activo Construct Vest este recunoscută pentru lucrările executate, pe plan local și național, dar și pentru multe alte servicii oferite. Printre acestea se numără cariera de piatră din localitatea Dud, din județul Arad.

În gama de sorturi de la carieră sunt: criblură de 0-4 mm și 4-8 mm; respectiv piatră brună spartă de 8-16 mm, 16-22.4 mm, 16-33 mm sau 31.5 – 63 mm.

Compania arădeană condusă de domnul inginer George Medințu mai deține și o stație de asfalt, la Pâncota, cu o capacitate de producție de 70 de tone de asfalt pe oră, care este autorizată pentru mixturi asfaltice BAD, BAPPC, BA16, MAS și BA.

Nu în ultimul rând, începând cu lună martie a acestui an, Activo Construct Vest a reușit să dezvolte un depozit de materiale de construcții, în zona localității Giarmata (Timiș), unde se pot găsi o gamă de materiale, precum balast, sorturi de balastieră, piatră, nisip, sau cribluri pentru asfalt.

Subliniem faptul că, Activo Construct Vest oferă mai multe tipuri de servicii:

– proiectare;

– măsurători și consultanță;

– amenajare parcări;

– trotuare și spaţii pietonale;

– amenajări și asfaltări curți interioare și căi de acces de orice dimensiune;

– platforme betonate, pardoseli hale și magazine; excavări și nivelare teren;

– canalizare, alimentare cu apă și terasamente;

– îndepărtarea asfaltului și asfaltare drumuri,precum şi demolări;

Pentru mai multe detalii puteți vizita site-ul de prezentare al companiei Activo Construct Vest, la adresa https://activoconstruct.ro, prin e-mail: activoconstructvest@gmail.com sau la numărul de telefon 0743600494.

Lidl din Chișineu Criș

Noul magazin Lidl din Chișineu Criș are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu inaugurarea magazinului, s-au creat 20 noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între orele 7.30 și 22.00, iar duminică între 8.00 și 20.00.

„Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Chișineu-Criș dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice“, se arată într-un comunicat de presă remis de Lidl.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor.

Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Chișineu-Criș se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

„Inaugurarea magazinului Lidl din Chișineu-Criș continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România“, se arată în comunicatul de presă al Lidl.

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here