Mihai Fifor : USR nu mai are nicio credibilitate după ce a hotărât să susțină un premier penal

„Cum rămâne cu „Fără penali în funcții publice” ? Dar cu toți românii care au semnat acea inițiativă ? Cîțu este penal și în SUA și în România, iar prezența USR-Plus în același guvern cu acesta reprezintă o susținere directă a unui penal în cea mai înaltă funcție publică.

Demagogie, la asta se pricepe USR care ține cu dinții de portofoliile de ministru, acum când principiile iluzorii de reformare ale clasei politice s-au dovedit un simplu balon de săpun.

În sistemul juridic american, categoria „misdemeanor” în care a fost încadrată fapta lui Cîțu este a doua în ordinea gravității infracționale. În toate statele, acest tip de infracțiune este pedepsită cu închisoarea și cu amendă penală. Fapta lui Cîțu, ca și celelalte din categoria „misdemeanor”, e sancționată penal și în SUA și în România. Deci nu e nicio diferență din acest punct de vedere între sistemul american și cel românesc. Cîțu este penal și în SUA și în România.

Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate foarte mare!Nu era de îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană!

Dincolo de orice aspect juridic În cazul lui Cîțu un lucru este cert: premierul nu se încadrează deloc în standardele de moralitate pe care le invoca sus și tare cei de la USR-Plus când erau în opoziție.De aceea, prezența USR-Plus la aceeași masă cu penalul Cîțu este nelegitimă și sfidătoare la adresa celor care au crezut că USR-Plus va reforma clasa politică.”,spune președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here