Rușine! Alfa, un cartier uitat de Bibarț, DSV, etc?!

Am fost, zilele trecute, cu un prieten de-al meu în cartierul Alfa, și nu mică mi-a fost mirarea când am văzut cum s-a modernizat infrastructura – străzi, trotuare, locuri de joacă, supermaeket-uri. În bine!

Dar, din păcate, nu sunt toate cele bune. O mare decepție pentru mine a fost să aflu că arădenii care locuiesc în Alfa, se confruntă cu mai multe probleme.

În primul rând cu cei cărora le plac șoricioaica, știți la ce mă refer, și nu în ultimul rând cu acel miros insuportabil care vine de la dejecțiile de la fermele din zonă.

Interesant este faptul că DSV Arad, mai exact Direcția Sanitar Veterinară Arad, condusă de dr. Viorel Agud, sau Garda de Mediu, nu au luat nici o măsură pentru a proteja arădenii care locuiesc în frumosul cartier Alfa.

De asemenea, se pare că, nici primarul aradului, în persoana lui Călin Bibarț, nu ar fi prea interesat despre problemele reale ale cetățenilor din cartierul Alfa.

Mai exact, despre mirosul înțepător, de mortăciune, care afectează sănătatea cetățenilor din acest cartier.

Dacă primarul Bibarț nu crede, să vină față în față cu arădeneii care locuiesc în Alfa. Nu prea cred că va avea curajul. Pe pariu!?

Sper ca mesajul meu să ajungă la urechile celor abilitați, iar arădenii din cartierul Alfa să poată convețiu în bune condiții și într-un mediu curat fără a-și închide geamurile din cauza unor firme care nu respectă legea, dar au relații sus puse!.

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here