Ziaristul arădean Simion Todoca are nevoie de ajutor umanitar! – Număr de cont deschis la Banca Transilvania RO98BTRLRONCRT0482181401 – Simion Todoca

Unul dintre cei mai buni ziariști arădeni – Simion Todoca, trece în această perioadă printre clipe de nedescris. Ziaristul arădean Simion Todoca are nevoie de ajutor urgent, deoarece în urma unor probleme de sănătate, în urmă cu câteva săptămâni, i-a fost amputat piciorul stâng, de la genunchi în jos.

Săptămâna viitoare este chemat din nou la spitalul din Timișoara, unde există riscul să rămână și fără celălalt picior. Simion Todoca este unul dintre cei mai buni ziariști arădeni, în ceea ce înseamnă un expert în zona politică, social și sport.

Simion Todoca a ajutat și a format jurnaliști de marcă, printre care mă aflu și eu. Acum, are nevoie de mine, și de de voi, cei care citesc aceste rânduri, să îl putem ajuta. Cei care doresc îl ajute pe ziaristul Simion Todoca, pot face acest lucru la numărul de cont deschis la Banca Transilvania: RO98BTRLRONCRT0482181401 – Simion Todoca.

Nu știu câți arădeni îl vor putea ajuta pe Simion Todoca, dar eu știu un lucru foarte clar, de la el am învățat să scriu în presă!!! Și este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei!

În urmă cu 27 de ani, împreună cu Simion Todoca, scriam la ziare concurente, dar articolele noastre, pe un anumit subiect – în special politic, aveau cititori! Erau adevărate și nu fake news! Sau copy and paste!. În anul 2002 am ajuns să fim colegi la ziarul Adevărul de Arad, secția Politic.

Așa că, vă rog, respectuos, să ne rugăm la Dumnezeu pentru a-l ajuta pe Simion Todoca!

Cu mare respect,

Daniel Albu

Tel 0744254536

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here