Arădeanul Cosmin Ișfa, un inventator recunoscut la nivel internațional, a bervetat un dispozitiv de protecție fonică pentru animalele de companie de zgomotul petardelor

Invenția este deja brevetată și înregistrată la OSIM, iar Cosmin Ișfa a discuat cu mai cu mai mulți investitori pentru a produce dispozitivul în serie. Tel: 0754204146

“Am creat un dispozitiv într-o căciuliță, care are niște cupe laterale pe urechi, în funcție de dimensiunea capului, taliei, a vârstei animalului”, a subliniat Cosmin Ișfa.

Căciulița prevăzută cu căști este confecționată dintr-un material impermeabil, care poate fi spălat și are funcții active și pasive. “Funcțiile pasive înseamnă că în acele căciulițe ale câinelui să fie un material protejat fonic. Totodată, în aceleași căști din căciulițe să fie și funcții active de monitorizare, comenzi vocale, transmisiuni bluetooth”.

Stimabilul inventator își prezintă invenția:

Numele meu este Cosmin Ișfa, sunt din Arad şi am o întrebare la care toţi cunoaştem răspunsul:

  • oare cine se sperie şi suferă cel mai tare de sărbători şi în special de Revelion????
    …..oare câini şi în general animalele? …da ştim asta cu toţii, aşa este… Şi ştiţi de ce?…sunt convins că ştiţi şi aceasta din cauza nenorocitelor de petarde, a artificiilor şi a altor materiale pirotehnice.
  • Iar pentru aceasta am creat un dispozitiv de protecţie fonică pentru animale tip căciuliţa care pe lângă faptul că le creează un confort fonic foarte mare, mai are şi funcţii active ce presupun şi totodată sporeşte prin utilizarea lor gradul de protecţie a animalului şi anume faptul că aceste căşti sunt înzestrate cu cartele 4g prin care animalul poate fi monitorizat de la distanţă prin sistem gps în situaţia în care eventual s-a rătăcit şi totodată prin respectivă cartela putându-se transmite şi prelua comenzi vocale de la distanţă cu ajutorul sistemului bluetooth, respectiv o placă de dezvoltare cu o memorie internă care poate reda partituri muzicale de relaxare şi liniştire a animalului dotat cu o asemenea căciuliţa cu căşti integrate.
  • Şi menţiunea cea mai importantă este faptul că aceasta invenţie este omologata şi brevetata de OSIM, având un certificat de patent în acest sens (pe care vi-l ataşez la prezenţă) care conferă o exclusivitate totală pentru punerea pe piaţă, producerea şi comercializarea respectiv importul unui astfel de dispozitiv în vederea comercializării.
  • Mai am un lucru de precizat și anume că aceste căşti sunt recomandate de purtat şi în alte situaţie în care animalul este expus la zgomote care îi crează disconfort precum ar fi uscatul cu uscătorul de păr după o toaletare, tăierea în curte cu drujba, folosirea bormaşinilor, a aspiratoarelor, în teatrele de luptă sau vânătoare, situaţilor turbulenţe create de tunete şi furtuni şi în multe şi multe alte situaţie în care poate fi stresat şi speriat din cauza zgomotelor puternice, câinii şi în general animalele având o percepere a sunetului de cinci, şase şi chiar şapte ori mai sensibile decât ale omului, în funcţie de rasă şi vârsta.
  • Pentru implementarea acestui inedit proiect, arădeanul Cosmin Isfa în vârstă de 50 de ani, cauta sursa de finanţare pe lângă ce le are în prezent pentru producţia în serie a dispozitivului, astfel încât să ajute în mod considerabil şi să sporească în proporţie foarte mare gradul de confort al necuvântătoarelor.
  • Cu respect şi multă consideraţie și aștept investitori:
  • Cosmin Ișfa
  • 0754204146

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here