Andreea Bălan lansează „Suflete pereche”, feat. Cortes

După ce au colaborat pentru hitul „Uită-mă”, single ce a cucerit publicul și a adunat aproape 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, Andreea Bălan și Cortes lansează continuarea acestui capitol: „Suflete pereche”. Dacă „Uita-mă” este o piesă despre suferință pe care doi îndrăgostiți o simt atunci când încheie o relație, „Suflete pereche” dezvăluie momentul în care cei doi acceptă să meargă mai departe și să își găsească adevăratul suflet pereche, fiecare pe drumul său.

„Am cântat și voi cânta mereu despre ce simt, despre suferință, iubire, cădere sau puterea de a merge mai departe. «Suflete pereche» este o piesă despre trecut, prezent și mai ales despre puterea de a accepta adevărul. Spune povestea mea, a lui Cortes, dar și a fiecăruia dintre noi, iar mulți oameni se vor regăsi în ea”, a declarat Andreea Bălan.

„Mă bucur mult pentru noua colaborare cu Andreea, sunt convins că piesa va fi cel puțin la fel de bine primită ca «Uita-mă». Clipul a ieșit exact așa cum ne doream: un clip artistic și foarte expresiv”, a adăugat Cortes.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan a lansat în urmă cu cinci luni, odată cu apariția single-ului „Paradis” și show-ul „Paradis” – un concept inedit, magic, plin de culoare, emotii si iubire. Alături de band-ul sau, dansatoare și Petrisor, spectacolul susținut de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Aparențe”, „Evadez”, „Rece”, „Așa de frumos”, dar și „Înger Păzitor”, melodie ce dezvăluie povestea de dragoste a artistei și a lui George.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here