CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ ARAD LA ORA BILANȚULUI

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad s-a întâlnit miercuri, 18.12.2019, cu reprezentanții mass-mediei arădene în cadrul unei conferințe de presă organizată, ca de fiecare dată, la final de an, prilej cu care a fost făcută o informare a acțiunilor organizate, prezentându-se și intențiile pentru anul 2020.

A fost un an plin de evenimente, expoziții, conferinţe și seminarii, cursuri de formare profesională. Toate acestea au făcut ca activitatea CCIA Arad să fie una intensă”, informează preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este în continuare în topul Camerelor judeţene, prin activitatea pe care o desfăşoară şi prin numărul membrilor pe care reuşeşte să îl menţină. Şi în acest an, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a derulat un amplu şi complex program de instruire, oferind o gamă variată de cursuri, în anul 2019 fiind organizate 28 cursuri de formare, totalizând un număr de 648 participanți. În domeniul organizării de târguri și expoziții, o prioritate în cadrul preocupărilor instiţuţiei, CCIA Arad a organizat în acest an, 10 târguri, care au adunat 763 de expozanţi şi 42.349  vizitatori.

Unul dintre cele mai mari târguri de panificaţie şi HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, a fost găzduit anul acesta de Expo Arad; eveniment ce reunit peste 130 de furnizori din 22 de ţări, amplasaţi în 4 săli expoziţionale.

Pentru a răspunde nevoilor mediului economic a fost creat un nou eveniment, o expoziție de design interior, Expo Design Vest, care a stârnit interes specialiştilor din domeniu, şi  cărui scop a fost să aducă împreună arhitecți, designeri de interior, dar și producători sau distribuitori de mobilă și accesorii. Alte 25 de evenimente private au avut loc sub pavilioanele Expo Arad. Pe plan extern s-au creat și întreținut relații de colaborare cu instituții similare din străinătate. La parteneriatele existente, anul acesta s-au mai adăugat parteneriatele cu Camera de Comerţ Hajdu Bihar şi Consiliul Chinez pentru promovarea comerţului din Changzhou. Ultimul eveniment al CCIA Arad este petrecerea de Revelion 2020, ce va avea loc la Expo Arad; vor fi două petreceri, în două pavilioane separate, una cu muzică live şi una cu DJ.

Instituția Camerală din Arad se bucură de credibilitate la nivel național iar, conducerea instituției a reușit să poziționeze Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad printre primele instituții de acest gen din țară.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here