Adrian Todor: „PNL distruge și programul Start-Up Nation“

O nouă veste proastă pentru români, din partea PNL. Guvernul Orban a alocat doar jumătate din banii necesari programului  Start-Up Nation, program lansat în guvernarea PSD, astfel că mii de proiecte nu vor mai primi finanțare în acest an.

„Liberalii sunt pe cale să mai distrugă un program care a contribuit  în mod esențial la dezvoltatea antreprenoriatului, la menținerea ori la revenirea în țară a unei resurse umane bine pregătite, capabile să contribuie la dezvoltarea țării. Evident că, în varianta liberală, este imposibil ca programul Start-Up Națion să atingă parametrii scontați la inițiere – înființarea a 10.000 de noi firme/an și a cel puțin 20.000 de noi locuri de muncă.

Guvernul Orban arată că nu înțelege importanța susținerii tinerilor. Acțiunile și gândirea sa îl devoalează ca pe un inamic al acestora. Orban insistă să impoziteze salariile din IT, a anulat programul Prima Casă, acum înjumătățește banii pentru Start-up Nation. Mai mult de jumătate dintre solicitanții de finanțare start-up (aprox 60%) sunt tineri până-n 35 de ani, realitate care a demonstrat potențialul programului de a susține generația tânără, creativă și implicată“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here