Roluri care au distrus relații

Motivele pentru care un cuplu de la Hollywood se poate despărți sunt multiple, de la faptul că își doresc lucruri diferite în viață, nu mai sunt compatibili sau chiar că unul dintre parteneri a început să aibă sentimente pentru un coleg de pe platoul de filmare.

Și totuși, nu ar trebui să ne mire acest lucru. În momentul în care filmezi săptămâni sau luni de zile alături de cineva, există posibilitatea ca acei actori să formeze un cuplu atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Și fie că vorbim de relații de scurtă durată sau chiar mai lungi, următoarele cupluri au decis să se despartă din cauza acelui episod:

1. Brad Pitt și Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi au decis să se despartă deoarece Brad a început o relație cu Angelina Jolie, alături de care filma pentru Mr. and Mrs. Smith. 

2. Ryan Phillippe și Reese Witherspoon

Reese Witherspoon s-a căsătorit cu Ryan Phillippe la o vârstă destul de fragedă, mai precis la 23 de ani. Cu toate astea, ei au divorțat în anul 2008 deoarece Ryan a început o altă relație cu colega sa din filmul Stop-loss, Abbie Cornish. 

3. Kristen Stewart și Robert Pattinson

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri în timp ce filmau pentru Twilight. Însă, relația celor doi s-a terminat deoarece Kristen l-a înșelat pe Robert cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and the Huntsman. Kristen și-a cerut iertare public și a spus că regretă acel episod.

4. Billy Bob Thornton și Laura Dern

Billy Bob Thornton a părăsit-o pe Laura Dern deoarece a început o relație cu Angelina Jolie. Cei doi filmau pentru Pushing Tin. Conform InStyle, Laura Dern a fost extrem de rănită când a aflat de această relație.

5. Meg Ryan și Dennis Quaid

Meg Ryan s-a despărțit de Dennis Quaid deoarece a început o relație cu Russell Crowe în timp ce filmau pentru Proof of Life. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1991 și 2001.

6. Brad Pitt și Angelina Jolie

Cu toate că ne-am fi așteptat oricând la o împăcare între Brad Pitt și Angelina Jolie, ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate că ei au fost protagoniștii filmului By the Sea, ei tot au divorțat, deși Angelina a declarat că filmul i-a ajutat să se descopere mult mai bine.

7. Johnny Depp și Vanessa Paradis

Johnny Depp a părăsit-o pe Vanessa Paradis, cu care era căsătorit, pentru Amber Heard, colega sa din filmul The Rum Diary. Relația dintre Johhny și Amber a fost destul de tumultoasă, iar cei doi și-au făcut acuzații destul de grave în public.

8. Tom Cruise și Mimi Rogers

Tom Cruise și Mimi Rogers au fost căsătoriți doi ani. Ei au divorțat deoarece Tom începuse o relație cu actrița Nicole Kidman, alături de care filma pentru Days of Thunder. La un an distanță, cei doi s-au căsătorit, însă mariajul lor a durat 10 ani.

9. Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky

Jennifer Lawrence l-a întâlnit pe Darren Aronofsky atunci când filma pentru Mother!. Însă, relația dintre ei nu a durat din cauză că pentru Jennifer era destul de dificil să păstreze un echilibru între viața profesională și cea amoroasă, având în vedere că Darren era regizorul filmului. 

10. Ryan Reynolds și Scarlett Johansson

Ryan Reynolds și Scarlett Johansson au fost căsătoriți trei ani. În timp ce erau căsătoriți, actorul filma alături de Blake Lively pentru Green Lantern. Cu toate că Ryan nu a recunoscut relația cu Blake, mai cu seamă că ea forma un cuplu cu actorul Penn Badgley, ulterior ei s-au căsătorit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here