Tanara lovita pe trecerea de pietoni in Vladimirescu era insarcinata in 5 luni

Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Adriana se căsătorise recent – în septembrie anul trecut -, iar acum aștepta un copil. Conform medicilor de pe ambulanță, tânăra era însărcinată în luna a cincea. Din păcate, un şofer în vârstă de 79 de ani a observat-o prea târziu pe trecerea de pietoni din centrul comunei Vladimirescu, accidentând-o mortal. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să o salveze, începând manevrele de resuscitare de îndată ce au ajuns acolo. În van, însă: tânăra, din Sâmbăteni, a plecat dintre noi după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

După ce aceasta, împreună cu o altă femeie, în vârstă de 37 de ani, a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni, locuitorii din Vladimirescu au început să discute din nou despre o dorință mai veche de-a lor: semaforizarea. „Nu era promis şi un semafor acolo?”, se întreabă, retoric, un arădean. „Dacă te uiți atent, marcajele lipsesc cu desăvârșire la toate trecerile de pietoni din comună, iar indicatorul cu trecerea de pietoni abia se vede… Ce să mai zic de semaforizare sau presemnalizare. Foarte trist ce se întâmplă, și nu este primul accident grav din zona respectivă”, scrie un altul.

Din păcate, pe Adriana nu o va mai aduce înapoi niciun echipaj de poliţie care să dirijeze circulația în acea zonă, nici semaforizarea intersecției. Însă le-ar fi, cu siguranță, de folos celorlalți locuitori ai comunei Vladimirescu și celor care tranzitează zona, pentru a evita o nouă tragedie de genul celei întâmplate miercuri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here