Felicitări domnului comisar-șef de poliție Adrian Șimon, adjunct al IPJ Arad, pentru interesul acordat problemelor cu care se confruntă primarii din Hăşmaş şi Pleşcuţa

„În următoarele zile voi merge personal la Hăşmaş şi Pleşcuţa, dar şi în alte comune şi oraşe din judeţul Arad”, ne-a declarat comisarul-șef Adrian Șimon, adjunct al IPJ Arad

„În următoarele zile voi merge personal la Hăşmaş şi Pleşcuţa, dar şi în alte comune şi oraşe din judeţul Arad”, ne-a declarat comisarul-șef Adrian Şimon, adjunct al IPJ Arad, pe linie de ordine publică

În urma articolului publicat de site-ul www.aradului.ro din data de 17.04.2020 cu titlul „Coronavirus, în comunele judeţului Arad! Primarii se descurcă cum pot în lupta cu COVID 19 din donaţii şi fonduri locale”, unde Cornel Popa primarul comunei Hăşmaş şi Viorel Groza, primarul comunei Pleșcuța, spuneau că se confruntă cu lipsă acută de personal din partea forţelor de ordine ale MAI, domnului comisar-şef de poliție Adrian Șimon, adjunct al IPJ Arad, pe linie de ordine publică, a luat legătura cu cei doi primari, încă din seara zilei de vineri, 17.04.2020, data publicării articolului de presă de site-ul nostru.

Declaraţiile primarilor:

Domnul Cornel Popa, primarul comunei Hăşmaş:

Mai exact, domnul Cornel Popa, primarul comunei Hăşmaş, spunea: „Autoritatea privind administrarea poliției ar trebui dată primarului. Să lase poliția în localitățile noastre. De când cu acest virus au fost repartizate mașinile de poliție rurale către alte obiective, iar acest lucru nu e un lucru favorabil comunei. Să lase poliția în localitățile noastre. Vin din când în când, își fac traseul și pleacă. Solicităm ca poliţiile din comune să fie pe teritoriile comunelor. Mai exact, să fie pe baricade în comună. Sunt zile în care nu vin deloc. Am cerut și prefectului ca mașinile să rămână în comună”.

Domnul Viorel Groza, primarul comunei Pleșcuța:

Domnul Viorel Groza, primarul comunei Pleșcuța: „ Poliția națională are un program de patrulă de la 8-4. Am șef de post care este momentan în concediu, pentru că i-a născut soţia, dar ajutorul de şef de post este în comună. Avem noroc că este zona liniștită si nu avem cazuri de infracțiuni zilnice, doar răzlețe. Avem doi polițiști la șapte sate. Eu îmi gestionez foarte bine comuna cu, sau fără ajutorul poliției naționale. În caz unei probleme m-au ajutat si susținut. Este foarte greu să acoperi o zonă atât de mare.”

Adrian Șimon, comisar-şef de poliție, adjunct al IPJ Arad: „Am discutat cu cei doi primari despre problemele cu care se confruntă în localităţi şi le-am promis sprijin cât mai urgent”

În cursul acestei dimineţi, domnul Adrian Șimon, comisar-şef de poliție, adjunct al IPJ Arad, ne-a declarat: „Am discutat cu cei doi primari despre problemele cu care se confruntă în localităţi şi le-am promis sprijin cât mai urgent. De asemenea, peste câteva zile voi merge personal în aceste localităţi, dar şi în alte comune şi oraşe din judeţul Arad pentru a vedea la faţa locului care sunt problemele edililor şi cum putem noi să venim în întâmpinarea acestora în această perioadă nefericită provocată de coronavirus. Concret, unde este nevoie vom suplimenta numărul de forţe de ordine, dar populaţia trebuie să înţeleagă şi să respecte ordonanţele militare ale MAI, să nu socializeze cu alte grupuri de persoane şi cel mai important să stea acasă, chiar şi în noaptea de înviere”.

Aplauze pentru IPJ Arad!!!!

P.S.

Ceea ce pot spune este faptul că domnul Adrian Șimon, comisar-șef de poliție în cadrul IPJ Arad, prin gestul făcut de a discuta direct cu primarii din Hăşmaş şi Pleşcuţa denotă un interes deosebit pentru a rezolva problemele din comune în cel mai scurt timp. Exemplul ar trebui luat şi de alţi comandaţi ai IPJ din cadrul MAI din ţară. Dacă la Arad se poate, atunci se poate şi la Suceava, etc.

Nu pot să nu închei prin al felicita din nou pe Adrian Șimon, comisar-șef de poliție în cadrul IPJ Arad, precum şi Biroul de Presă al IPJ Arad, care a fost, ca de fiecare dată la datorie.

Cu respect şi aplauze pentru IPJ Arad, care demonstrează că este o echipă, mai ales acum, în lupta cu pandemia provocată de COVID 19.

Daniel Albu        

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here