Se asfaltează drumurile din satul Dud, comuna Târnova, de către Activo Construct Vest și Intermed Utilaj

„Tocmai s-a finalizat un alt kilometru de asfalt în localitatea Dud”, a declarat Florin Farcașiu, primarul comunei Târnova

Firmele Activo Construct Vest și Intermed Utilaj, coordonate de domnul inginer George Medințu, specializate în construcția de drumuri, respectiv asfaltări, podețe și rigole, continuă lucrările, de bună calitate, conform normelor Uniunii Europene,  în localitatea Dud, sat aparținător comunei Târnova, precum și în alte comune din județul Arad. 

Florin Farcașiu, primarul comunei Târnova, ne-a declarat: „Unul din obiectivele promise și realizate de Consiliului Județean Arad, cu țintă comuna Târnova, este reprezentat de asfaltarea localităților Târnova-Dud-Tauț, lucrare apreciată la justa ei valoare de către beneficiarii acesteia. De asemenea, se lucrează intens pentru asfaltarea a două străzi în interiorul localității Dud de către firmele conduse de domnul George Medințu. În interiorul satului Dud, tocmai s-a finalizat primul kilometru de asfalt, urmând acostamentele și accesoriile. Este cel mai proaspăt asfalt din comuna noastră”.

„Doresc să mulțumesc colegilor mei din administrația comunei și partenerului nostru, care administrează cariera, împreună cu care am realizat asocierea, pe urma căreia beneficiem de asfaltarea anuală a unor străzi. Menționez că, în această perioadă, se lucrează la documentația tehnică, în vederea asfaltării a 11 km de străzi, în satele comunei noastre”, a declarat primarul comunei Târnova, Florin Farcașiu.

PS: Vom reveni, pentru cititorii noștri, cu alte amânunte privind construcțiile de amploare pe care Florin Farcașiu, primarul comunei Târnova, le are în vedere pentru locuitorii acestei frumoase comune din județul Arad. Subliniem faptul că, prin grija domnului primar Florin Farcașiu, unul dintre cei mai longevivi și apreciați primari din județul Arad, comuna Târnova a prosperat de-a lungul anilor, atât în construcții de drumuri, cât și în ceea ce privește alte investiții majore, începând cu cele din educație – grădinițe, școli și ale obiective importante pentru locuitorii comunei Târnova, dar și alte comune din jur.

Nu putem spune, decât Felicitări domnului primar Florin Farcașiu!

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here