Eu cu cine votez?! Cu UDMR Arad!!! Dansez – Jerusalema!

Remarca acestui scurt comentariu este cât se poate de adevărată. De ce? Pentru simplu fapt că nu am cu cine să votez, în sensul că, toţi candidaţii la Primăria Arad se ceartă între ei şi promit marea cu sarea.

Eu spun Nu! şi vreau să schimb ceva

Acest „ceva”, pentru noi arădenii, contează foarte mult. Contează o apropiere de Austria, sau mai bine zis de fostul Imperiu Austro-Ungar, când Aradul a prosperat atât economic, cât şi cultural. Acum Budapesta!!! Decât să merg la Bucureşti, prefer să merg la Viena!

Bineînţeles că voi fi contestat, mai ales de către mentorii mei în ale presei politice şi aici aş aminti pe Dorel Zăvoianu, Ion Iercan, Ioan Tuleu, Ştefan Tabuia, Simion Todoca, Dorin Ocneriu, Petru Z. Danci – mari ziarişti şi patrioţi români. Dar, pur şi simplu, eu nu mai am cu cine să votez în Arad. Nu am pe cine!!!

Îmi iubesc Aradul

Eu iubesc România, dar mai mult îmi iubesc Aradul meu, unde m-am născut, copilărit şi trăiesc, cu bune şi cu rele. Totuşi, nu pot să votez o nouă marionetă a lui G. Falcă, sau un alt candidat, fie el doctor, sau fost ministru, care nu au experienţă în administraţia locală.

Aşa că, voi vota lista UDMR Arad. Măcar ei au o statuie în Parcul Reconcilierii – Statuia Libertăţii- cunoscută de bunici şi străbunici – statuia Ungariei Milenare!

Veveriţe în parcul din faţa Consiliului Judeţean Arad

Noi ce avem? – veveriţe în parcul din faţa Consiliului Judeţean Arad, unde ar fi trebuit amplasat Monumentul Marii Uniri. Poate erau mai multe veveriţe acolo. Totuşi, ruşine autorităţilor locale şi judeţene în frunte cu Iustin Cionca, care ne-au minţit! Doar el vine de la Pecica!  

Punct şi de la capăt!   

Sincer, m-am săturat de aberaţii şi promisiuni deşarte din partea tuturor politicienilor.

Dansez, Jerusalema!

Aşa că, mai bine dansez, Jerusalema! şi… votez UDMR!.

Doamne ajută!

Daniel Albu 

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here