AUR, filiala Arad – 1 deputat în Parlamentul României! Rezultat sondaj de opinie: Răspuns corect – doamna Lucia Seculici

În urma sondajului realizat de www.voceaaradului.ro şi www.europeanul.eu, în data de 04.12.2020, unde am intervievat mai mulţi politicieni şi arădeni, care au avut amabilitatea de a răspunde la întrebarea: „Câte locuri de parlamentar – Senat şi Camera Deputaţilor, vor avea partidele politice arădene, în Parlamentul României, în urma alegerilor din 6 decembrie!”, avem rezultatele pe care le prezentăm în cele ce urmează.  

Aşa cum am amintit în rândurile de mai sus, dintre cei care ne-au răspuns sondajului nostru de opinie s-au aflat mai mulţi respondenţi, arădeni care au deţinut, sau ocupă funţii importante în administraţia locală, judeţeană şi naţională, dar şi oameni de afaceri, dintre care îi amintim pe următorii: Iustin Cionca, – preşedinte CJA, Kzister Kalman (UDMR), Dorel Căprar (PPU), av. Alin Ghergha, Octavian Miclea (preşedinte PNŢCD Arad), Alexandru Vuculescu (cetăţean), Lucia Seculici (om de afaceri), Gheorghe Feieş (fost primar al oraşului Sebiş), Nicolae Ioţcu (fost preşedinte CJA), Constantin Igaş (fost senator PD şi ministru al MAI), Ionel – om de afaceri, Cristi Kuki – om de afaceri. Toţi respondenţii noştri sunt oameni, care sunt interesaţi de ceea ce înseamnă „O viaţă mai bună pentru arădeni!”.   

Surprize!

Având în vedere surpriza, în urma alegerilor parlamentare, prin votul obţinut de AUR, unde respondenţii noştri şi-au prezentat opiniile, Lucia Seculici, o binecunoscuta doamnă de afaceri, în Arad, dar şi în ţară şi străinătate, a fost singura persoană, care a intuit faptul că Alianţa pentru Unirea Românilor, va avea un deputat de Arad.

1 Deputat AUR, la Arad  

Doamna Lucia Seculici a subliniat faptul că, formaţiunea politică AUR va intra în Parlamentul României, iar la Arad, va avea un deputat în noua legislatură: Camera Deputaţilor: 1 AUR, 2 PNL, 2 USR, 1 PSD, 1 UDMR.

Felicitări doamnei Lucia Seculici, care a intuit faptul că, partidul Alianţa pentru Unirea Românilor va avea un reprezentat în Camera Deputaţilor, prin votul celor nemulţumiţi de actuala clasă politică, dar şi prin ajutor…!

Subliniez faptul că toţi cei intervievaţi au răspuns corect, în ceea ce priveşte, partidele arădene, care vor avea un reprezentant în Senatul României, excepţie fiind membrii de partid, sau candidaţii, care şi-au susţinut apartenenţa politică, până la aflarea rezultatelor.     

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here