Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, Iustin Cionca, sunt îndreptățiți să ocupe o funcție de ministru, chiar de prim ministru!

Români!!!, pentru a supravețiui, ne trebuie oameni cu experiență!

Nu știu și nu prea înțeleg ce fac cei de la București, privind alegerea noilor miniștri, dar au uitat de profesioniștii din județele României. Exemple sunt: România îi are la Arad pe Gheorghe Falcă și Iustin Cionca, la Bihor pe Ilie Bolojan, dar și mulți alți oameni capabili din Hunedoara, Cluj, Satu Mare, să conducă ministere.

Un alt exemplu, este dr. Adrian Wiener, senator USR-PLUS, unul dintre cei mai activi parlamentari ai USR în actuala legislatura 2016-2020, medic coordonator al spitalului dedicat COVID-19 din Grădiște.

Dar, în aceste zile, se joacă bucureștenii cu funcții de miniștri și ministere. Cine va fi șeful Camerei Deputaților, a Senatului, a Primului Ministru, etc. La vremuri noi, tot ei…!

Ceea ce uită fiecare lider de partid la nivel național, deoarece negocierile ei le fac la București, este faptul că toți suntem români, și ar trebui să fim uniți mai ales în aceste timpuri de pandemie.

Românii, indiferent de funcția pe care o au în societate – om de rând, întreprinzător, sau cerșetor, nu este interesat cine va conduce Guvernul, sau Parlamentul României, în afară de interesele celor care vor rău țării nostre. Cu toții dorim să accedem spre un trai decent, bineînțeles, fiecare cu ce vine la o viață mai bună, atât pentru el, cât și pentru cei din jur. Asta nu înseamnă că, dacă am poftă de un Mercedes mă și duc să îl cumpăr. Nu!, însemnă că nivelul de educație, protecție socială și respect față de România trebuie să fie bine definit.

Cu toții dorim să accedem spre un trai decent, bineînțeles, fiecare cu ce vine la o viață mai bună, atât pentru el, cât și pentru cei din jur. Asta nu înseamnă că, dacă am poftă de un Mercedes mă și duc să îl cumpăr. Nu!, însemnă că nivelul de educație, protecție socială și respect față de România trebuie să fie binedefinit.

Mai exact, cei de peste Carpați, care de obicei, își împart – așa zisul ciolan între ei, ar trebui să înțeleagă situația critică actuală. Acum, când nu este prea târziu!. Nația noastră strămoșească are totuși, în sânge, un ADN, care nu își va mai pleca capul la interese și orgolii politice.

Chiar nu sunt sătui să ne asuprească? Mănâncă cu două mâini? De ce le este frică? Întrebări la care vă rog, în timpul dumneavoastră disponibil, să vă spuneți părerea.

Mulțumesc!

Cu respect,

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here