Activo Construct Vest a finalizat așternerea primului strat de asfalt pe drumul Pâncota-Târnova-Buteni

Peste 20.000 de arădeni vor folosi zilnic acest drum

Activo Costruct Vest condusă de domnul inginer Gheorge Medințu a finalizat, conform normelor europene, primul strat de asfalt, pe drumul Pâncota-Târnova-Buteni.

Iustin Cionca, președintele CJA, a subliniat: Sâmbătă, 10.07.2021, a fost așternut și ultimul metru din primul strat de asfalt între Târnova și Buteni, pe șantierul drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni! Insist: este primul strat, peste care urmează să fie aplicat încă un strat de asfalt, cel de uzură!

Este o veste bună pentru cei peste 20.000 de arădeni care vor folosi zilnic acest drum. Dar, așa cum am anunțat, vreau calitate! De aceea, am trimis pe traseu două echipe de control: una care a verificat, împreună cu dirigintele de șantier și constructorul, calitatea asfaltului. A doua care a verificat tonajul camioanelor care circulă pe acest drum. Protejăm arădenii și investiția pe care o facem pentru ei și nu voi permite ca, pentru un câștig puțin mai mare, oricine să degradeze drumul nou.

Pornim, totuși, cu premiza de bună-credință și sperăm că, așa cum am discutat la fiecare întâlnire cu transportatorii, aceștia respectă legea și sunt partenerii noștri în protejarea drumurilor județene – a precizat Iustin Cionca, președintele CJA.

Daniel Albu

(3) Facebook

(4) Facebook

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here