Olimpia Indagrara Bujac – Gloria Secusigiu (3-0 la pauză, 3-2 final)

A doua echipă a baronului Francisc Neuman -Olimpia Indagrara Bujac – a început campionatul de fotbal din liga a V-a, sâmbătă, 10.09.2021, pe stadionul –  „Trei Colegi – Indagrara” din Bujac, unde a câștigat în fața celor de la Gloria Secusiciu cu un mertiat scor de 3-0, la pauză și 3-2, final.

Putem spune că a fost un rezultat bun cu două reprize diferite, prima pentru Bujac, iar în a doua parte a meciului, cu revenirea celor de la Secusigiu.

Meciul s-a bucurat de prezența dl. observator al AJF Arad, Gligore Bora și a mai multor suporteri ai echipei Olimpia Indagrara, care și-au încurajat echipa favorită până la fluierul final din minutul 90.

Bujac: Linguraru – Șeran (84 Tomescu), Ad. Pocei (68 Leric), Fl. Ganea, Dumitreanu (68 N. Oaidă) – Fl. Lovin, Al. Roman, Bîlcea, V. Both – Cr. Stoian, V. Fricățel. Antrenor: Dani Moș

Secusigiu: Duduman – C. Rusu, Gherle, Micu (18 Corodescu), Micu (18 Samfira) – Petrovan, Simion, Olaru, C. Covaci (71 Grădinariu) – Kaitor (66 Scerban), Lipitor. Antrenor: Alexandru Dobîndă

Arbitri: Sebastian Mako – Paul Iovescu, Liana Nica.

În tribuna oficială s-au aflat Vasile Covaci – patronul FDC, Petru Botiș – președintele Clubului Sportiv Olimpia Bujac 1975, iar în teren din partea echipei Olimpia a jucat și deputatul Sergiu Bîlcea, care a avut o prestație bună cu multe șuturi pe spațiul porții.

Subliniem faptul că terenul de fotbal este întreținut și administrat, la standarde de excepție, conform normelor AJF Arad, de familia Botiș și face parte din Clubul Sportiv Olimpia Bujac 1975. Manager General – Sorin Botiș, președintele clubului fiind Petru Botiș, iar președinte onorific Avram Dorel. Terenul de fotbal a fost amenajat cu sprijinul locuitorilor din cartierul bujac și a fabricii Indagrara (Întreprinderea Spirt și Drojdie Arad).

De asemenea, în atenția lui Petru Botiș se află organizarea a două meciuri de fotbal Old Boys între echipele baronului Francisc Neuman – UTA și Indagrara, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea echipei Indagrara, la sfârșitul lunii septembrie, pe unul din terenurile primăriei Arad – UTA sau Șega.

Cel de-al doilea meci va fi organizat pe data de 7 noiembrie, pe stadionul  „Trei Colegi – Indagrara” din Bujac, când Indagrara împlinește 170 de ani de când părinții și unchii baronului Francisc Neuman au pus piatra de temelie a fabricii Indagrara.

/Din lotul lui Olimpia Indagrara vor face parte Bujor, Pășcuț, Mîrnea, Ivanovici, Lazăr, Ardelean, Bebe, Avram D., Avram C., frații Panin, Botiș, Dumitrean, Ardeu, Corneliu și alții.

Lotul echipei UTA, condusă de Mesar, Grădinaru, Drăgan, va fi format din jucători campioni, de acum 25 de ani, precum Ciobâncan, Mateaș, Todea, Ciba, Măduța și alți fotbaliști de marcă, care au jucat la bătrâna Doamnă UTA/, ne-a declarat Petru Botiș, președintele Clubului Sportiv Olimpia Bujac 1975.

Felicitări domnului Petru Botiș!

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here