PNȚCD Arad, în cartierul Confecții

Sâmbătă, 25.09.2021, au fost reluate întâlnirile pe cartiere de către Birolul Municipal al P.N.Ț.C.D. Arad. Reuniunea a avut loc într-un cadru natural, fiind respectate toate regulile impuse de pandemie, iar la întâlnire  au participat: Miclea Octavian, președintele pe județ al  P.N.Ț.C.D., Arad, Hotea Ilarion, președintele pe municipiu al P.N.Ț.C.D. Arad, Costea Traian, președintele  al P.N.Ț.C.D. Arad, cartier  Confecții și un număr însemnat de membrii și simpatizanți din cartierul respectiv.

            După ce au fost prezentate situațiile de la nivel național și județean au abordat   problemele cu care se confruntă locuitorii cartierului, între care s-a discutat  necesitatea modernizării transportului public; a stațiilor de tramvai; a pistelor de bicicletă; a parcărilor;  a  țânțarilor;  a mirosului pestilențial și amenajării pieței Obor  din cartier.

            Au fost propuse mai multe puncte de vedere referitoare la toate neajunsurile din cartier pe care președintele partidului s-a angajat că vor fi prezentate autorităților locale pentru a veni în sprijinul locuitorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here