Străzi importante din Pecica, modernizate de Activo Construct Vest

Activo Construct Vest, companie specializată în domeniul construcțiilor de drumuri, coordonată de domnul inginer George Medințu, a continuat modernizarea mai multor străzi din orașul Pecica, conform normelor europene.

Zeci de utilaje, municitori, coordonați de șefii de șantier, lucrează de la primele ore ale dimineții, iar de multe ori, până seara târziu, la asfaltarea străzilor, amenajarea șanțurilor de scurgere a apei pluviale, a podețelor de acces spre gospodării și a trotuarelor.

Temperaturile ridicate și lipsa precipitațiilor au ajutat constructorul – Activo Construct Vest, pentru a avansa cu lucrările din cadrul proiectului de modernizare a străzilor.

După cum se știe, proiectul cuprinde majoritatea străzilor din zona 100 a oraşului, cu o lungime totală de 11,269 de kilometri, străzi care asigură legătura între zona centrală şi Drumul Naţional 7, alte două străzi intens circulate şi una de legătură, în zona centrală.

Una dintre cele mai importante circulate artere din oraș, strada 3, a intrat în reparații în cursul verii: au fost scoase vechile dale, de pe trotuare, în locul cărora s-a turnat asfalt, a fost modernizată și lărgită partea carosabilă și au fost amenajate șanțuri betonate pentru scurgerea apei pluviale.

O altă stradă centrală care și-a schimbat aspectul în bine este 124, unde s-a turnat noul strat de asfalt și au fost amenajate șanțurile.

Pentru a înlesni accesul de pe DN 7 spre zona 300, a fost asfaltat, parțial, și strada 304. Tronsonul aflat la intrarea în oraș dinspre Arad, lângă calea ferată, este folosit atât de locuitorii din zonă, cât și de clienții celui mai mare depozit de materiale de construcții din Pecica.

S-a lucrat și în satul aparținător Sederhat, unde, încă de la începutul lunii august, a fost aplicat noul strat de asfalt pe primul tronson al străzii 1.

Primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov și cetățenii orașului Pecica ne-au declarat, în repetate rânduri că, sunt foarte mulțumiți de profesionalismul, calitatea și rapiditatea lucrărilor executate de Activo Construct Vest, firmă coordonată de domnul inginer George Medințu.

Daniel Albu

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here