Tati, te iubesc!!!

În ultima perioadă am încercat să gătesc cât mai ecologic (n.n. vorba vine), dar important este că am învățat să gătesc și chiar îmi place! Cel mai mare inspector – Șef Bucătar- este fiica mea, Iasmina-Darina, care mă verifică, de aproape și îmi spune dacă am uitat un incredient, sau altul. Așa am reușit să gătim împreună o cină, excelentă. Și, sincer, a fost extraordinar! Mi-a spus: Tati, te iubesc! Mai mult de atât, nici nu îmi doream.

După ce am reușit, două ore, în sfârșit, să închidem aragazul, în sensul de a găti cina, știți la ce mă refer, Darina nu a gustat prima, m-a lasat pe mine, să vadă cum reacționez. Dacă e oK, sau nu?!. Mi-a plăcut cel mai mult. Având în vedere că sunt tată, și o iubesc foarte mult, gust până aproape mă satur. Dar, mi-a spus: Tati, dacă nu este bun, nu mâncăm! Am zis, iami, iami,… ce bun este! Și am râs împreună!

Dar, am înțeles un lucru foarte important. Dacă dorim, ca și părinți – tați – să fim aproape de copiii noștri, trebuie să ne implicăm mult mai mult. Să stăm cât mai mult cu ei. Nu mă refer aici la ceea ce înseamnă plimbări, ștrand, excusii, ci la treburile casei!

În acest articol mă refer exclusiv la tați, pentru că de multe ori, noi, tații uităm să ne apropiem de copiii noștrii, iar după ce cresc ne dăm seama că i-am pierdut, și mai mult, am pierdut acele clipe fericite în care un copil spune: Tati, te iubesc!

PS: Nu știu cum arată în poză ceea ce am gătit împreună cu fiica mea, dar a fost foarte bun. Apropo, pentru a fi totul perfect, vă sugerez să folosiți tacâmuri de porțelan! Cele care sunt în dulap, pentru oaspeți. Pentru mine, nu este prima dată!

Cu respect,

Daniel Albu, tatăl unui îngeraș – Darina! (Mulțumesc lui Dumnezeu!)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here