Penitenciarul Arad a sărbătorit Sfintele Sărbători de Paști

Odată cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, Penitenciarul Arad a dorit să marcheze acest eveniment important pentru întreaga creștinătate printr-o serie de activități și demersuri specifice, cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2.

Pentru a menține vie amintirea pătimirii, a jertfei de pe Cruce și a Învierii Domnului Iisus Hristos, preotul capelan și reprezentanții cultelor și asociațiilor religioase colaboratoare vor susține în întreaga perioadă o serie de activități moral-religioase, la care persoanele custodiate pot participa prin prezență fizică sau în regim online.

De asemenea,  pentru a facilita apropierea de familie, instituția noastră a reorganizat programul pentru a putea acorda un număr cât mai mare de vizitele la sediul unității sau comunicări online.

Prin acest gen de activități încercăm să cultivăm atitudinile pozitive şi crearea unei atmosfere de Praznic a Sfintelor Paști prin credință, cooperare, împăcare şi toleranță.

Sfintele sărbători ale Învierii Domnului să fie prilej de bucurie pentru noi, să uităm de necazurile vieții, să trăim în lumină din Lumină şi să nu-L uităm pe Dumnezeu.

Folosind acest prilej, conducerea Penitenciarului Arad transmite călduroase urări personalului, colaboratorilor săi, precum şi întregii comunități locale.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul  comisar șef de poliție penitenciară Ionel IOVESCU, tel: 0257 212661, fax 0257 280584, tel. Mobil: 0726 289 692, e-mail: ionel.iovescu@anp.gov.ro.

Cu deosebită considerație,

Comisar de poliție penitenciară Ionel IOVESCU

Purtător de cuvânt

Penitenciarul Arad

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here